Megavino : 20 > 23 oktober 2017 in Brussels Expo.

discover, taste & learn
Van 19 tot 21 oktober 2018 - brussels expo

previous arrow
next arrow
Slider

Het salon voor elke bierliefhebber

Megabeer is DE plaats voor het maken van interessante contacten, verschillende culturen op te snuiven en om tal van lekkere bieren te degusteren.

Discover – Taste – Learn

Kom de nieuwe producten ontdekken en contacten maken met de exposanten. Het is een oproep tot ontdekking voor beerliefhebbers.

Kom en geniet van verschillende bieren uit de hele wereld.

Wenst u meer te weten ? Workshops, masterclassen en kookdemonstraties zullen je meenemen naar de ontdekking van de Zythologie.

 

Presentatie

Megabeer, de bierbeurs  waar exposanten, professionals, specialisten, bierliefhebbers elkaar terugvinden en hun ideeën en vernieuwing met elkaar delen.

Bij het bezoek aan Megabeer ontvangt de bezoeker (+18 jaar) een proeverglas, die enkel toegelaten is voor degustatie, en een aantal jetons (voor formula’s met jetons) waarmee hij kan degusteren. De exposant zal zelf beslissen hoeveel jetons per degustatie wordt bepaald.

Het salon zal opgedeeld worden in drie verschillende zones waaronder : de micro-brasserie, artisanale bieren en traditionele bieren.

 

Be Mega Responsible!

 

De organisatoren van de salons Megavino, Megabeer en Megaspirits, in samenwerking met Vinum Et Spiritus (de Belgische Federatie van Wijn en Gedistilleerd), het fonds Emilie Leus (die jonge verkeersslachtoffers ten gevolge van overmatig alcoholgebruik bijstaat) en de Brusselse taximaatschappij Taxis Verts, beslist hebben om tijdens de editie Mega 2018 acties op het getouw te zetten om bestuurders te responsabiliseren m.b.t. alcohol en rijden.

Tijdens het salon Mega zal u onze groep acteurs ontmoeten die met sketches interactie zoeken met de bezoekers en hun op die manier doen nadenken over rijden en alcoholgebruik. Daarenboven delen zij ook gratis alcoholtesters uit. Op die manier kan elke bezoeker zelf vaststellen of hij/zij nog in staat is om met de wagen te rijden. Toch een glas té veel op ? Geen nood ! Onze partner Taxis Verts stelt via zijn app Splyt, iedere « verantwoordelijke » bezoeker een korting voor van 10€ voor zijn eerste reservatie via de app met de promo-code MEGATAXI. Taxis Verts zorgt er voor dat er tijdens de ganse duur van het salon voldoende taxis beschikbaar zijn.

Afspraak vooraan Paleis 7, neem dus geen enkel risico ! Wees verantwoordelijk !

Volg ons op Facebook…

Onze Partners